oktober 2012

You will never forget me

you will never forget me

Maja, igjen. Du er så fin ♡

Find my way back

find my way back

Untitled

Jaokei vet jeg er håpløs. Skal slutte å snakke om Florida-bildene, de kommer når de kommer... enn så lenge kan dere se på fine Maja som jeg fotograferte på søndag. Sinnsykt deilig å kjenne at fotolysten er tilbake.

Den som venter på noe godt

Til dere fine som fortsatt titter innom her; jeg har ikke glemt bloggen enda en gang. Bildene fra Florida skal komme i løpet av denne uken, men siden jeg jobber med teorien til førerkortet just nu (i tillegg til å ta trafikalt grunnkurs. Herregud er lei av sjokkerte tryner når jeg sier at jeg er 18 år og ikke har tatt det enda) må det la vente på seg littegranne. Satser på å ta prøven onsdag eller torsdag, sånn hvis dere var veldig nysgjerrige (send meg gjerne en fin tanke hvis dere er ekstra greie også heheh). Men å lage et blogginnlegg uten bilder takler jeg bare ikke, så her er to bilder likevel.

Untitled

everybody wants to be a cat

Fine, trøtte katter i (ekstremt) varme Miami.

Me, myself and I

Skjønte akkurat at jeg har utsatt å skrive dette innlegget siden forrige november. Knappen i sidebaren som skulle ledet til basic info om yours truly har vært "under oppussing" litt for lenge nå, så jeg får bare hoppe i det.

Jeg heter Michelle, bor i Bergen og er i skrivende stund 18 år gammel. Og jeg aner ikke hvordan jeg skal kunne fortelle hvem jeg er uten å bruke minst én pinlig klisjé eller en større bukett kleine adjektiv, så jeg tror vi holder det streit og overfladisk for nå.

 you're the only one in the dark i see

Høsten 2008 begynte jeg så smått å ta bilder "på ordentlig"- og siden har det vokst til å bli en stor og viktig del av meg. Jeg kan ikke sy, tegne, male, synge eller komponere pianostykker, men å bruke et kamera mestrer jeg til en viss grad. Jeg er på ingen måte utlært (det kommer jeg aldri til å bli heller), men jeg kan få ut kreativitet og følelser gjennom fotografering på en måte jeg kan bli fornøyd med. Tidivs, i det minste. Denne bloggen er et verktøy i den prossessen.

Foruten å ta bilder er jeg utrolig glad i bøker, filmer og musikk

Untitled

Bruke tid på bra mennesker 

Untitled

Reise (reiser dessverre mye sjeldnere enn jeg drømmer om å reise, men det går fint fordi jeg har mange år igjen til å gjøre det på)

Untitled

Og dra på festival når sjansen byr seg (ulempen med fantastiske festivalopplevelser bak seg er at det gjør ekstra vondt de gangene man ikke får dratt).

the bronx

Skulle dere lure på noe annet angående meg eller bloggen er det bare til å ta kontakt på mail eller gjennom kommentarfeltet :))

Smiley face  Smiley face  bloglovin

  • 05.10.2012 kl.21:49 i tanker

Keep the earth below my feet

keep the earth below my feet

Innleder høstferien med et bilde fra sommeren. Savner å ta bilder! Merker jeg trenger å tørke støvet av kameraet nå.

Remember me?

(Starter i kjent stil med klein overskrift)

Untitled

Untitled

Lar dette bladet illustrere tiltaksløsheten min i forhold til foto de siste månedene. Jeg har hatt massevis av tid, men inspirasjonen har vært så og si ikke-eksisterende siden jeg kom hjem fra USA tidlig i august. Inspirasjonen forsvant vel egentlig en god stund før det, men det å være i et helt annet land hjelper jo pittelitt da, om enn bare for de ukene du er der. Med andre ord har jeg ca. en million bilder fra Florida jeg ikke engang har sett på siden jeg kom hjem, men jeg lover meg selv (og dere! Hvis noen fortsatt gidder å besøke bloggen min, hahah) at jeg i hvert fall skal poste ETT innlegg med freshe bilder fra sommeren. Lover! Må bare skrive et essay og lære meg matte på nytt (ikke at jeg noen gang har kunnet det egentlig...) og drøfte ulemper ved trening først. Da dere, da.

Så, har det skjedd noe fett siden sist? Jeg har fått jobb som fotolærer! :D:D:D (stygge smileys er lov når man skal opplyse om sånne ting okei)

  Kategorier

  Arkiv

  
hits