juni 2012

Bewitched and bewildered

Untitled

Untitled

Untitled

Tre glemte øyeblikk som aldri så dagens lys igjen.

There is a light that never goes out

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Go ahead, kall meg tidenes mest ubesluttsome unge. Annethvert bilde jeg poster har forskjellig redigering fra det forrige, og ingenting henger på greip. Men jeg føler jeg har vært i det samme sporet så lenge at jeg har blitt litt rastløs, og prøver ut ting jeg ikke ville før. Og finner stadig noe nytt jeg liker, så da ender bloggen opp som et prosjekt uten en rød tråd. Men det har den vel alltid vært, når jeg tenker meg om, og da er det vel bedre at jeg forsetter å poste ting uten sammenheng i stedenfor å la være å poste noe i det hele tatt.

Virvelvind

Untitled

Untitled

Untitled

Jeg vet det er litt mye fokus på lukkede øyne i denne serien (hvis man kan kalle det en serie), men noen ganger handler det om å kunne se uten å bruke øynene. "Vi ser så mye mye mer når vi ser ingenting" - John Olav Nilsen & Gjengen. Iblant glemmer jeg det.

Eksamen gikk fint forresten, takk til dere som ønsket meg lykke til.

Asdfghjkløæ

Så ble jeg en av de åtte fra alle de yrkesfaglige linjene som kom opp i muntlig eksamen. Jeg var helt sikker på at jeg ikke skulle komme opp, sjansen var jo såå liten. Jeg burde egentig være stressa og deprimert og redd og usikker som er standard for de fleste som kommer opp i muntlig, men ikke denne gangen. Ikke akkurat nå. Kanskje det er fordi jeg startet dagen med en sterk kopp kaffe og ikke tenker normalt, men det har nok litt med at jeg kom opp i det best tenkelige faget; samfunnfag. Sammen med et veldig overkommelig tema jeg har jobbet en del med fra før. Hadde det vært et annet tema hadde jeg nok vært litt mer stresset, og hadde det vært et annet fag hadde jeg helt sikkert blitt deprimert i tillegg.

Jeg har aldri hatt en muntlig eksamen før, og aner ikke om jeg kommer til å klare meg så bra som jeg håper på. Men pulsen min har holdt seg stabil siden jeg fikk oppgaven, og jeg har en problemstilling og en disposisjon klar. Jeg har sagt at jeg kan være den første til å presentere på fredag, så uansett hva som skjer har jeg ferie klokken halv 10 den morgenen.

Den største utfordringen blir å dra meg selv ut fra ferieboblen jeg har levd i de siste to ukene, og kurere meg selv for den *kremt* kroniske prokrastineringen jeg lider av, om bare for to dager.

Lol, hvem er det jeg prøver å lure. Kommer sikkert til å være et vrak etter disse 48 timene.

  • 13.06.2012 kl.10:50 i tanker

Øynene lukket

Untitled

Modell: Dyveke

(Liker ikke heelt måten Flickr skarper opp bilder på egenhånd, det blir litt over the top...)

It's oh so quiet

tryagain

Modell: Dyveke

Museum og sånn

Untitled

Vi startet dagen med å utforske vakre deler av Bergen jeg aldri har vært i før.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Hevet så turisttilværelsen ved å besøke Universitetsmuseumet

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Så avsluttet vi med en iskaffe og en bringebærsmoothie. Utnyttet siste dag av streiken bra!

Hadde forresten en aldri så liten shoot siste søndagen i mai, så når jeg kan klare å bestemme meg for hvordan jeg skal redigere dem dukker de opp her på bloggen. Stay tuned da vel :)

  Kategorier

  Arkiv

  
hits