februar 2013

Disney World, Orlando


Kjekken sjæl (pluss Mikke).
Mer Mikke


Disney World heter ikke Disney World uten grunn. Området er seriøst så digert at man må ta ekspresstog for å komme seg fra park til park.


Hadde alltid hatt lyst til å se Epcot-bygget irl. Nå kan jeg stryke det av bucket-listen <3<3


Mah sweet sistah


Så. Mye. Kø.


Mexico.


Norge! Her solgte de overpriset melkesjokolade og troll.


Misunner ikke de norske jentene og guttene som jobbet i "Norge"; bunad i 40 grader virker ikke særlig digg.


Denne er sick, her blir man løftet helt til toppen og så sluppet ned igjen. Kjenner det fortsatt i magen, ææh


Søteste menyen


Ballonger!


Flere ballonger


Enda en ballong


Det tok aldri slutt med ballongene. De var fine, da.  • 23.02.2013 kl.21:30 i reise

Sea World, Orlando  • 22.02.2013 kl.17:19 i reise

I <3 sconesNoen glimt fra forrige uke. Dro på Krok & Krinkel med to fine piker, drakk chai latte (nam) og spiste en scone med blåbærsyltetøy (nam). Hadde så scones på hjernen i noen dager før jeg prøvde å lage mine egne. De hverken lignet eller smakte det samme, men var ganske så gode all the same (komboen søtt/salt/avokado var veldig digg). Scones <3<3<3

  • 19.02.2013 kl.22:28 i mat

The Wizarding World of Harry Potter


Palmene ødela dessverre noe av illusjonen om å være i Storbritannia...


Akkurat dette coveret til the Chamber of Secrets gir meg alltid et stikk av nostalgi, leste den typ 10 ganger i løpet av 2-3 klasse. Ingen tvil om at det var favorittboken (eller at jeg ikke klarte å vente til de andre bøkene kom ut...)Nå er det faktisk over et halvt år siden jeg var i USA, så tenkte det var på tide å dele noen bilder derfra. Her fra the Wizarding World of Harry Potter som er en del av Universal Studios. Sykt gøy at det faktisk finnes en park som er dedikert til favorittbøkene mine. Det var ganske varmt og ganske folksomt, men det var veldig fint likevel. Har ingen bilder av selve attraksjonene, men de hadde to heftige berg og dal-baner av typen der beina dine henger helt løst i luften (min favoritt-type, det føles jo som om man flyr!) og en blanding av en berg og dal-bane, simulator og ting som beveget seg (kvapp da en full size dementor fløy frem og pustet meg i ansiktet) inni selve borgen. Vanskelig å forklare, men det var utrolig kult. Åh, vil tilbakee. Veldig verdt å besøke om man er Harry Potter-fan!

  • 12.02.2013 kl.22:25 i reise

Bro tip

Denne uken hadde jeg en nær døden-opplevelse, da min eneste eksterne harddisk sa takk for seg. Dette var altså der jeg hadde pleid å dumpe alle filene mine. Alle. Alle bildene, filmene og dokumentene mine. Jepp. Helt ut av det blå hadde jeg ikke tilgang til dem, og det var mildt sagt fælt. Der og da var jeg så sint på meg selv for å ikke ha en ekstra backup! Heldigvis klarte skolens it-avdeling å hente ut filene (noe som sikkert sparte meg en god del penger også), og jeg slapp med skrekken og en lekse lært. Litt surt var det å legge ut for to eksterne harddisker på en gang, men jeg tar ingen sjanser.

Så dagens tips, gutter og jenter: ta backup av filene dine. Deretter tar du backup av backupen. Fotoknudsens bilde-lagring, Dropbox, harddisker, minnekort - whatever floats your boat. Bare gjør det.

Nytt design!

Skjermbilde 2013-02-08 kl. 00.54.09

Så sinnsykt på tide. Jeg er litt usikker på bakgrunnen, men jeg liker faktisk at headeren ikke er så synlig. Jeg har også ryddet i arkivet og forsikret meg om at alle knappene faktisk virker (det gjorde de jo ikke alltid på det forrige designet...). Må si jeg er mye mer motivert til å fortsette nå!

Edit: Kan dere si ifra om designet ser annerledes ut for dere enn det gjør på bildet? Tenker på font, om bakgrunnsbildet gjentas osv. Pliis skrik ut om noe ser rart ut!

  • 08.02.2013 kl.01:05 i design

  Kategorier

  Arkiv

  
hits