lest og sett

Lest og sett i mars

1984, The Hitchhikers Guide To The Galaxy, Batman: The Dark Knight, Do The Right Thing, Kompani Orheim, Dexter, Third Star og Cassandra's Dream

Mars var en _himla_ travel måned, så skjønner ikke helt hvordan jeg klarte å få lest og sett noe som helst...

Lest:

Leste "1984". Utrolig sterk og viktig bok, jeg var helt målløs når jeg hadde lest den ferdig. Skulle ønske den var obligatorisk for alle skoleelever å lese. Ellers leste jeg videre i "Trainspotting" som er... spesiell og interessant så langt.

Sett:

Så masse bra denne måneden! Åh. Så "The Hitchhikers Guide To The Galaxy" og "Kompani Orheim" etter at jeg leste begge bøkene tidligere i år, og kan ikke si filmatiseringene skuffet akkurat. 

"The Dark Knight" var et gledelig gjensyn, det hadde gått altfor lang tid siden jeg så den sist. Frysninger som vanlig.

"Do The Right Thing" kan vel best beskrives som fresh. Elsket klærne og attituden.

"Dexter" var dritfett, gleder meg til å se mer.

"Third Star" så jeg mest på grunn av Benedict Cumberbatch. Ikke en ekstremt engasjerende film, men fin nok.

"Cassandra's Dream" vet jeg ikke helt hva jeg syns om. Likte stilen til regissøren, Woody Allen, men handligen var ikke så veldig spennende til tross for at det var en thriller.

I tillegg så jeg episoder av Pretty Little Liars, Desperate Housewives og Vampire Diaries, som vanlig.

EDIT: Herregud at det går an! Hvordan kunne jeg glemme Hunger Games? Ikke bare så jeg filmen på premieren, jeg leste boken også. Jeez. (Takk for påminnelsen, anonym)

03.04.2012 kl.03:11 i lest og sett

Lest og sett i februar

Kompani Orheim, Tinker Tailor Soldier Spy, The Vampire Diaries, The Matrix, Desperate Housewives, og Pretty Little Liars

Lest:

I februar leste jeg bare ut Kompani Orheim, men holder fortsatt på å lese både "1984" og "Trainspotting". Fun fact: Dette er den første norske boken jeg har lest på over et år. Leste ikke en eneste norsk bok i 2011.

    Sett:     

Også denne måneden så jeg mer serier enn filmer. Så litt over en sesong med Pretty Little Liars, med blandede følelser. Tviler på at noen av skuespillerne vil bli nominert til en Oscar med det første, men det er litt gøy likevel. Svært forutsigbar serie, men greit å se på noe litt lett fordøyelig innimellom.

Matrix var et gledelig gjensyn, husket ikke at Keanu Reeves var så kjekk. Men så var jeg typ 8 da jeg så den sist.

"Muldvarpen" som den heter på norsk, var ganske bra. Noen vil kanskje oppfatte den som treig, men den var veldig flott filmet og inneholdt noen av mine favorittmenn innen skuespill (sier bare Oldman, Cumberbatch og Hardy).

Hva leste og så dere i februar?

03.03.2012 kl.21:32 i lest og sett

Lest og sett i januar

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, Never Let Me Go, The Outsiders, The Vampire Diaries, Sherlock, Desperate Housewives, Criminal Minds (og Harry Potter 3 & 4, men de har jeg sett så mange ganger at de gjelder nesten ikke)

Lest:

Ikke så mye i januar, dessverre. Men i februar skal jeg i hvert fall lese Kompani Orheim, 1984 og resten av Trainspotting. Kanskje får jeg tid til å lese Hunger Games igjen også (filmen kommen jo ut om 49 dager, herreguuud), selv om jeg tviler. Skole, vet dere </3

    Sett:      

Ble mest serier denne gangen, i motsetning til desember hvor jeg så himla mange filmer. Hadde vel noe å gjøre med at det var ferie; føler det er lettere å prioritere serier enn filmer i hverdagen.

Jeg fikk lov til å stjele idéen om "Lest og sett" av fine Tine Katrine, etter at hun hadde det i fjor fikk jeg lyst til å ha det jeg også. Relativ svak måned på underholdningsfronten, men sånn blir det i blant. Må jo være litt sosial også...

Hva leste og så dere i januar?

02.02.2012 kl.21:52 i lest og sett
hei

 18 år gammel jente fra  Bergen med en kjærlighet  for fiksjon, kaffe og  katter. Også foto, da.

  Kategorier

  Arkiv

  
hits