design

Nytt design!

Skjermbilde 2013-02-08 kl. 00.54.09

Så sinnsykt på tide. Jeg er litt usikker på bakgrunnen, men jeg liker faktisk at headeren ikke er så synlig. Jeg har også ryddet i arkivet og forsikret meg om at alle knappene faktisk virker (det gjorde de jo ikke alltid på det forrige designet...). Må si jeg er mye mer motivert til å fortsette nå!

Edit: Kan dere si ifra om designet ser annerledes ut for dere enn det gjør på bildet? Tenker på font, om bakgrunnsbildet gjentas osv. Pliis skrik ut om noe ser rart ut!

08.02.2013 kl.01:05 i design

Nytt designNå er designet mitt endelig slik jeg vil ha det. For en gangs skyld har jeg designet det selv (ikke at dette designet består av veldig mye...design, da. Less is more!), og faktisk kodet litt også. Jeg trodde jeg var verdensmester og kunne klare alt selv, men måtte kaste inn håndklet og be designhelten Ida om hjelp. Uansett hva jeg gjorde la menyknappene seg under headeren istedenfor nedover, men det fikset hun selvfølgelig. Så tusen takk for det, menyen er jo halve designet. Jeg sier meg ferdig med selv om jeg ikke har laget noen "about me"-side enda. Det tar vi senere. Så hva syns dere? Er enkelt fint? Er det kjedelig? Er det for maskulint? Savner dere noe? Ser det veldig feil ut i din nettleser? Fortell!

08.11.2011 kl.14:31 i design
hei

 18 år gammel jente fra  Bergen med en kjærlighet  for fiksjon, kaffe og  katter. Også foto, da.

  Kategorier

  Arkiv

  
hits