Teller ned

01.03.2013 kl.02:16 i hverdag

Untitled

Untitled
(Psst, komboen avocado + scones er out of this world.)

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Siden sist har jeg bakt flere scones, gått tur i fjellet med søsteren min, lest, sett filmer og serier, og prøvd å motivere meg til å gjøre skolearbeid til tross for at det er ferie (ikke overraskende har lærerne klemt sammen en shitstorm av ting å gjøre i de få ukene mellom vinterferien og påskeferien. Elsker siste termin på videregående ass <3<3<3). Gleder meg til i morgen, da skal vi ha vårt årlige LOTR-maraton her i heimen. Alltid like stas! Noe jeg også ser ekstremt mye frem til, i likhet med mange andre, er å bli ferdig med vgs. Daglig tenker jeg på hvor fanastisk livet kommer til å bli etter jeg går ut skoledørene for siste gang. Det er min største motivasjon for å gjøre mitt beste; å vite at jeg ikke må tilbake hit for noe. Jeg har den dypeste medfølelse for folk som må gå om igjen, det må være jævlig å utsette videregående når man vet man kunne vært ferdig. Jeg mener ikke at jeg sliter på skolen, sosialt eller med å lære. Men det er utvilsomt slitsomt til tider, og jeg tar meg ofte i å tenke at mye vi gjør er meningsløst. Jeg gleder meg SÅNN til å studere noe jeg har valgt, og ha muligheten til å disponere tiden min litt friere. Jeg vet jo at det blir hardt, men jeg gleder meg. Bare 112 dager igjen nå! (Ja, jeg bruker en app til å telle ned. Uten tvil årets høydepunkt.)

Bildene er forresten redigert i Lightroom ettersom prøveversjonen av Photoshop gikk ut (vil helst ikke redigere bilder på skolepcen mer, fargene blir alltid så ekle) ;( Foretrekker helt klart sistnevnte, men det har kanskje litt å gjøre med at jeg ikke forstår LR helt. Liker before/after-funksjonen da, den kunne de gjerne hatt i PS. Noen av dere som bruker LR fast, forresten?

8 kommentarer

Maren Elisabeth

01.03.2013 kl.02:23

Jeg fyller 21 år i år og jeg har fortsatt ikke fullført vgs. <'3 Det skal jeg jobbe med i år, da!

Bildene dine er alltid så fine.

sindre solum

01.03.2013 kl.02:24

fin blogg!!

tine katrine

01.03.2013 kl.09:23

Bruker alltid lightroom, til å laste inn bildene og å fikse på lyset og hvitbalansen. Så tar jeg resten i photoshop.

Blir 23 i år og har ikke gått et eneste år på vgs, haha. Men det gjør meg egentlig ingenting.

Svartfoto-foto & hverdag

01.03.2013 kl.14:20

utrolig fine Bilder

Radiobiler

01.03.2013 kl.16:21

Vakre bilder, og Clash of Kings <3

Maren Elisabeth

01.03.2013 kl.20:42

/ Jeg var litt overdramatisk, da. Jeg mistet en del blod (det blødde i nesten ti timer), men ikke så mye. Det går bra! Har fått et skikkelig stort blåmerke og det er litt ubehagelig og gå, men det har begynt å gro så tror alt går bra. Takk som spør! ♥

Weronika Ellen Irena

01.03.2013 kl.22:03

Jeg var i din posisjon for eksakt et år siden. For min del var det ikke det at ting var så vanskelig, men heller det at det var så innmari kjedelig. Men husk dette, bare stå på de siste månedene nå. Ta alle prøver seriøst og ikke slask unna. Jeg og to andre venniner var skoleflinke mens alle var fyllesyke pga russetreff. Dette resulterte i at jeg har et ganske ok vitnemål, mens de må betale flere tusen for å ta opp fag og ikke begynne på sitt liv. Det er veldig deilig å sitte som lærling, gjøre det jeg vil og tenke på at jeg aldri skal tilbake til vgs.

(burde vel kanskje skrevet dette til deg på et brev, men ja. det ble her)

Bianca Emilia

03.03.2013 kl.16:10

Scones og avocado så virkelig godt ut ilag, må prøves..asap.

Jeg har også begynt å lese a clash of kings, men kjenner at det er tungt å komme ordentlig igang, så mye annet som opptar hodet.

Når det kommer til skole så er jeg veldig glad for at jeg fikk karakter i alle fag, og sånnsett slipper å ta noe omigjen, det som dog er svært uheldig er at noen fag gikk det rett vest med. Heldigvis ønsker jeg å gå studium hvor jeg blir bedømt utifra det praktiske, og ikke karakterene, så det går nok greit, men jeg tror du gjør noe veldig bra når du jobber så godt som du gjør, det lønner seg, uten tvil.

Skriv en ny kommentar

hei

 18 år gammel jente fra  Bergen med en kjærlighet  for fiksjon, kaffe og  katter. Også foto, da.

  Kategorier

  Arkiv

  
hits