Bro tip

09.02.2013 kl.14:52 i hverdag

Denne uken hadde jeg en nær døden-opplevelse, da min eneste eksterne harddisk sa takk for seg. Dette var altså der jeg hadde pleid å dumpe alle filene mine. Alle. Alle bildene, filmene og dokumentene mine. Jepp. Helt ut av det blå hadde jeg ikke tilgang til dem, og det var mildt sagt fælt. Der og da var jeg så sint på meg selv for å ikke ha en ekstra backup! Heldigvis klarte skolens it-avdeling å hente ut filene (noe som sikkert sparte meg en god del penger også), og jeg slapp med skrekken og en lekse lært. Litt surt var det å legge ut for to eksterne harddisker på en gang, men jeg tar ingen sjanser.

Så dagens tips, gutter og jenter: ta backup av filene dine. Deretter tar du backup av backupen. Fotoknudsens bilde-lagring, Dropbox, harddisker, minnekort - whatever floats your boat. Bare gjør det.

4 kommentarer

linnjones.com

09.02.2013 kl.22:41

HA! Nesten litt fortjent. Haha. Hilsen Backupnerdern!

Neida, bare tuller! :) Men du har jammen lært får vi håpe! :P

isabel

10.02.2013 kl.16:26

Har mistet eksterne harddisker to ganger - den ene gangen til "takk og farvel", den andre gangen til tyveri. Ble mer lei meg da harddisken min med alle bildene fra bl.a. utvekslingsåret mitt døde, enn jeg ble da macen min svømte i øl. Fortsatt suger jeg på å ta backup...

Weronika Ellen Irena

10.02.2013 kl.18:38

WHAT, jeg tror vi lever litt likt. Hardisken min har plutselig sluttet å funke, og jeg ble helt fra meg. Men Magnus klarte å fikse det, så nå backuper jeg alt, dobbelt opp.

maja

11.02.2013 kl.10:00

Hjelp, jeg har ofte tenkt på at jeg burde sikre bildene mine og alt litt bedre... Burde kanskje få ut fingeren snart hoho

Skriv en ny kommentar

hei

 18 år gammel jente fra  Bergen med en kjærlighet  for fiksjon, kaffe og  katter. Også foto, da.

  Kategorier

  Arkiv

  
hits