Den som venter på noe godt

08.10.2012 kl.21:40 i hverdag

Til dere fine som fortsatt titter innom her; jeg har ikke glemt bloggen enda en gang. Bildene fra Florida skal komme i løpet av denne uken, men siden jeg jobber med teorien til førerkortet just nu (i tillegg til å ta trafikalt grunnkurs. Herregud er lei av sjokkerte tryner når jeg sier at jeg er 18 år og ikke har tatt det enda) må det la vente på seg littegranne. Satser på å ta prøven onsdag eller torsdag, sånn hvis dere var veldig nysgjerrige (send meg gjerne en fin tanke hvis dere er ekstra greie også heheh). Men å lage et blogginnlegg uten bilder takler jeg bare ikke, så her er to bilder likevel.

Untitled

everybody wants to be a cat

Fine, trøtte katter i (ekstremt) varme Miami.

3 kommentarer

Skikkelig bra blogg du har laget! Liker godt bloggere som tar bloggen litt seriøst, og prøver å lage den litt fin og ikke bare sånn helt vanlig. Litt annerledes med gode bilder og god tekst osv. Føler liksom at man bryr seg litt mer om oss som leser da. Og da blir jo det gøyere å kommentere og lese den også!! Kjempe bra!

Men du! En annen ting, jeg har en konkurranse på bloggen min akkurat nå, hvor du kan vinne et Star Tour gavekort på 5000 kroner! Har du lyst til å delta? Hadde satt stor pris på om du hadde giddet. Det hadde også vært helt fantastisk om du kunne laget et blogginnlegg om den så flere får det med seg :-) Tusen takk på forhånd!!!!

Julia.

08.10.2012 kl.22:18

Jeg elsker det første bildet, sånn skikkeligskikkeligskikkelig.

Weronika Ellen Irena

10.10.2012 kl.20:49

Dette varmet virkelig, Takk. Vi må møtes ja. Har mye å snakke om.

Ps. Jeg er nitten år og har ikke trafikal grunnkurs. Men har fine venner med lappen og bil så ser ikke helt poenget med å skaffe meg det helt enda.

Skriv en ny kommentar

hei

 18 år gammel jente fra  Bergen med en kjærlighet  for fiksjon, kaffe og  katter. Også foto, da.

  Kategorier

  Arkiv

  
hits