Me, myself and I

05.10.2012 kl.21:49 i tanker

Skjønte akkurat at jeg har utsatt å skrive dette innlegget siden forrige november. Knappen i sidebaren som skulle ledet til basic info om yours truly har vært "under oppussing" litt for lenge nå, så jeg får bare hoppe i det.

Jeg heter Michelle, bor i Bergen og er i skrivende stund 18 år gammel. Og jeg aner ikke hvordan jeg skal kunne fortelle hvem jeg er uten å bruke minst én pinlig klisjé eller en større bukett kleine adjektiv, så jeg tror vi holder det streit og overfladisk for nå.

 you're the only one in the dark i see

Høsten 2008 begynte jeg så smått å ta bilder "på ordentlig"- og siden har det vokst til å bli en stor og viktig del av meg. Jeg kan ikke sy, tegne, male, synge eller komponere pianostykker, men å bruke et kamera mestrer jeg til en viss grad. Jeg er på ingen måte utlært (det kommer jeg aldri til å bli heller), men jeg kan få ut kreativitet og følelser gjennom fotografering på en måte jeg kan bli fornøyd med. Tidivs, i det minste. Denne bloggen er et verktøy i den prossessen.

Foruten å ta bilder er jeg utrolig glad i bøker, filmer og musikk

Untitled

Bruke tid på bra mennesker 

Untitled

Reise (reiser dessverre mye sjeldnere enn jeg drømmer om å reise, men det går fint fordi jeg har mange år igjen til å gjøre det på)

Untitled

Og dra på festival når sjansen byr seg (ulempen med fantastiske festivalopplevelser bak seg er at det gjør ekstra vondt de gangene man ikke får dratt).

the bronx

Skulle dere lure på noe annet angående meg eller bloggen er det bare til å ta kontakt på mail eller gjennom kommentarfeltet :))

Smiley face  Smiley face  bloglovin

3 kommentarer

Julia.

05.10.2012 kl.22:18

Halla, du er pen da!

Weronika Ellen Irena

06.10.2012 kl.12:01

Savner deg.

Mira

07.10.2012 kl.19:03

Vakkert foto av deg :)

Skriv en ny kommentar

hei

 18 år gammel jente fra  Bergen med en kjærlighet  for fiksjon, kaffe og  katter. Også foto, da.

  Kategorier

  Arkiv

  
hits