Asdfghjkløæ

13.06.2012 kl.10:50 i tanker

Så ble jeg en av de åtte fra alle de yrkesfaglige linjene som kom opp i muntlig eksamen. Jeg var helt sikker på at jeg ikke skulle komme opp, sjansen var jo såå liten. Jeg burde egentig være stressa og deprimert og redd og usikker som er standard for de fleste som kommer opp i muntlig, men ikke denne gangen. Ikke akkurat nå. Kanskje det er fordi jeg startet dagen med en sterk kopp kaffe og ikke tenker normalt, men det har nok litt med at jeg kom opp i det best tenkelige faget; samfunnfag. Sammen med et veldig overkommelig tema jeg har jobbet en del med fra før. Hadde det vært et annet tema hadde jeg nok vært litt mer stresset, og hadde det vært et annet fag hadde jeg helt sikkert blitt deprimert i tillegg.

Jeg har aldri hatt en muntlig eksamen før, og aner ikke om jeg kommer til å klare meg så bra som jeg håper på. Men pulsen min har holdt seg stabil siden jeg fikk oppgaven, og jeg har en problemstilling og en disposisjon klar. Jeg har sagt at jeg kan være den første til å presentere på fredag, så uansett hva som skjer har jeg ferie klokken halv 10 den morgenen.

Den største utfordringen blir å dra meg selv ut fra ferieboblen jeg har levd i de siste to ukene, og kurere meg selv for den *kremt* kroniske prokrastineringen jeg lider av, om bare for to dager.

Lol, hvem er det jeg prøver å lure. Kommer sikkert til å være et vrak etter disse 48 timene.

5 kommentarer

Åshild

13.06.2012 kl.11:57

Lykke til! Jeg kom opp i samfunnsfag i fjor og det gikk superfint, jeg er sikker på at det vil gå bra med deg også! :)

Louise

13.06.2012 kl.15:01

Masse masse lykke til, fine Michelle! Er sikker på at det kommer til å gå supert

Veronica S

14.06.2012 kl.15:47

Går sikkert veldig bra! Lykke til!

Ingvild

15.06.2012 kl.15:24

Masse lykke til!! Jeg blir trukket opp på mandag, og krysser fingre og tær for at det ikke skjer....er bare innstilt på ferie nå.

Hvilket tema var det du fikk? :)

Yasmin

16.06.2012 kl.11:31

jeg kom opp i samf fikk 5 :) er vedig glad !!

Skriv en ny kommentar

hei

 18 år gammel jente fra  Bergen med en kjærlighet  for fiksjon, kaffe og  katter. Også foto, da.

  Kategorier

  Arkiv

  
hits